Mosquito Magnet – Att göra när myggsäsongen är över

När vädret blir kallare och temperaturen sjunker under tio grader och du märker att fällan inte längre lockar till sig några mygg, är det dags att ställa undan Mosquito Magnet för säsongen. Följ dessa enkla steg innan du ställer undan myggfällan så kommer den att fungera bra även nästkommande vår.

  • Plocka du ur tabletten med lockmedlet innan du ställer undan Mosquito Magnet. Töm, rengör och byt ut myggnätet och koppla ur gasolbehållaren och kom ihåg att använda en Quick-Clear-rengöringspatron för att motverka vanligt förekommande smuts från gasolen.
  • Se till att det inte fastnat några insekter i sidofläktarna och torka rent hela enheten med en fuktig trasa, både på insidan och på utsidan.
  • Om modellen har ett löstagbart batteri ska detta plockas ut och förvaras på en plats med en temperatur på högst 15 °C under vintern.

Förvara alltid din Mosquito Magnet i ett garage, skjul, eller på en annan plats som skyddar mot väder och vind.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng