Vanliga frågor och svar – Thermacell

Thermacell

Hur länge räcker en refill?

En matta räcker i cirka 4 timmar innan den är förbrukad, på tre mattor ska en gaspatron räcka vilket ger totalt 12 timmars skydd.

 

Vad är skillnaderna mellan de olika MR-modellerna?

Alla Thermacell MR-modellerna 150, 300 och 450 har en skyddszon på 20 kvadratmeter. MR350 och MR450 är mer greppvänliga och lätta att starta med en hand.

MR450 och 350 samt MR300C24 är modeller som levereras med en bältesklämma vilket gör den utmärkt till exempelvis vandring. Förutom att MR 450 har ett annorlunda galler för effektivare spridning samt en zonindikator så skiljer de sig inte förutom rent designmässigt.

 

Hur byter jag batterierna i min MR450?

Det är endast zon-indikatorn på Thermacellen som drivs av batteri. Batteriet är alltså inte ett måste för att ni ska vara skyddade från mygg. Batteriet går att byta om det är slut och är av modell CR2032 (se manualen).

 

Min Thermacell verkar vara trasig, vad gör jag?

Om er produkt befinner sig inom garantitiden på 1 år reklamerar du varan i den butik du köpte den, så ordnar de med ersättning.

 

Vad innebär ”Nöjd-kund-garanti”?

Det innebär att du kan lämna tillbaka din Thermacell till butiken inom 30 dagar om du inte är nöjd med den. Du får då pengarna tillbaka.

 

Var kasserar jag de använda mattorna och gaspatronerna?

Du kastar de i brännbart avfall.

 

Får jag ta med min Thermacell på flyget?

Vi har inga avtal eller bestämmelser med flygbolagen, du får därför helt enkelt höra med ert specifika flygbolag om hur de ställer sig till butangaspatronerna (25 ml).

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng