Skyddar mot myggen – var du än är!

Thermacell Myggskydd är en portabel och lättanvänd refillprodukt för utomhusbruk som ger ett mycket effektivt skydd mot mygg och knott.

Skyddzon på 20 m2
Portabel och lättanvänd
Ljudlös och luktfri

Ljudlöst och luktfritt utsöndrar apparaten ett myggmedel som skapar en skyddszon på 20m² med upp till 98% skydd. Passar perfekt på terrassen där hemma, såväl som vid camping, jakt, fiske, båtliv etc. Du slipper otrevliga dofter, rökelser, myggmedel eller kemikalier på din hud, men framför allt – du slipper myggen!

Nu även med Nöjd Kund Garanti och pengarna tillbaka inom 30 dagar om du inte är nöjd. Hör med din butik först. Alla butiker administrerar inte erbjudandet.

Thermacell modeller

Backpacker

Backpacker är ett extremt effektivt myggskydd att ta med på din vandringstur. Skapar en skyddszon mot mygg och knott på ca 20m². Lättvikt.

Thermacell Backpacker är liten och lätt och lämpar sig utmärkt att ha med dig när du vandrar och campar. Du använder samma mattor men köper gasbehållaren själv. (Samma gasbehållare som används till campingkök mm). Extremt effektiv och lättanvänd utomhusprodukt som stöter bort mygg. Apparaten levereras med 24 timmars myggskydd.

Rek pris 599:-

Campinglampa

Campinglampan är ett extremt effektivt myggskydd för utomhusbruk. Skapar en skyddszon mot mygg och knott på ca 20m². Har lampa & SOS-funktion.

En kombinationsprodukt – ”2 i 1”. Den har dels en riktigt bra lampa med tre ljusinställningar och SOS signal och dels ett av marknadens bästa och effektivaste myggskydd. En praktisk krok gör att lampan går att hänga upp när man vill ha händerna fria. Den använder samma refiller som till övriga Thermacell modeller.

Rek pris 599:-

Halo

Halo är ett extremt effektivt och lättanvänt myggskydd för utomhusbruk. Skapar en skyddszon mot mygg och knott på ca 20m². Plats för 4 gaspatroner.

Thermacell Halo är en bordsprodukt som lämpar sig utmärkt att ha på verandan, uteplatsen, balkongen och liknande ställen. De går att ladda med 4 gasolflaskor samtidigt vilket ger dig myggskydd i många timmar. Extremt effektiv och lättanvänd utomhusprodukt som stöter bort mygg.  Den har en blå belysning som lyser när zonskyddet är uppnått. Ett praktiskt lock gör att du kan lämna den ute när du använt den färdigt. Apparaten levereras med 12 timmars myggskydd. Finns i vit och svart.

Rek pris 599:-

Lanterna

Lanternan är ett extremt effektivt och lättanvänt myggskydd för utomhusbruk. Skapar en skyddszon mot mygg och knott på ca 20m². Har en inbyggd lampa.

Thermacell Lanterna är en bordsprodukt som lämpar sig utmärkt att ha på verandan, uteplatsen, balkongen och liknande ställen. Dubbla funktioner som innebär att man kan välja mellan en mjuk LED belysning och/eller myggskydd. Extremt effektiv och lättanvänd utomhusprodukt som stöter bort mygg.  Lanternan passar ypperligt att ha på bordet framför dig, där du också vill ha mysig belysning. Den är bronsfärgad och har ett vitt ljus. Apparaten levereras med 12 timmars myggskydd. Finns i brons med vitt ljus och silver med gult ljus.

Rek pris 379:-

MR150

MR150 är ett extremt effektivt och lättanvänt myggskydd för utomhusbruk. Skapar en skyddszon mot mygg och knott på ca 20m².

Den är portabel och praktisk, samt enkel att packa ner och ta med sig för användning vid olika ändamål. MR150 passar ypperligt både att ha på bordet framför dig, att lägga på marken vid exempelvis tältningen eller picknicken. Det finns ett hölster som tillbehör som innebär att du enkelt fäster den på exempelvis ryggsäcken vid fisketuren eller fjällvandringen och liknande. Apparaten levereras med 12 timmars myggskydd. Finns i 5 olika färger, vit, grön, svart, korall och lime. Går även att fästa på ett multifäste.

Rek pris 379:-

MR450

MR450 är ett extremt effektivt och lättanvänt myggskydd för utomhusbruk. Skapar en skyddszon mot mygg och knott på ca 20m². Bältesklämma ingår.

Den är portabel och praktisk, lik MR150 men med outdoor-look. MR450 passar ypperligt både att ha på bordet framför dig, att lägga på marken vid exempelvis tältningen eller picknicken. Den har en klämma som innebär att du enkelt fäster den på exempelvis ryggsäcken vid fisketuren eller fjällvandringen och liknande. Har också en lampa som indikerar när zon-skyddet är uppnått. Apparaten levereras med 12 timmars myggskydd.

Rek pris 499:-

Tillbehör till Thermacell

Refill 1-pack

Thermacell Refill 1-pack är ett tillbehör som passar till alla Thermacell Myggskydd oavsett modell. Refill 1-pack motsvarar 12 timmars effektiv användning. Refillen är själva myggskyddet och det är det som du kontinuerligt kompletterar produkten med. Tillsammans med apparaten skapas en skyddszon på ca 20m². Förpackningen innehåller 1st gaspatron och 3st myggmedelsmattor.

Rek pris 99:-

Refill 10-pack

Thermacell Refill 10-pack är ett tillbehör som passar till alla Thermacell Myggskydd oavsett modell. Refill 10-pack motsvarar 120 timmars effektiv användning. Refillen är själva myggskyddet och det är det som du kontinuerligt kompletterar produkten med. Tillsammans med apparaten skapas en skyddszon på ca 20m². Förpackningen innehåller 10st gaspatroner och 30st myggmedelsmattor.

Rek pris 649:-

Refill 4-pack

Thermacell Refill 4-pack är ett tillbehör som passar till alla Thermacell Myggskydd oavsett modell. Refill 4-pack motsvarar 48 timmars effektiv användning. Refillen är själva myggskyddet och det är det som du kontinuerligt kompletterar produkten med. Tillsammans med apparaten skapas en skyddszon på ca 20m². Förpackningen innehåller 4st gaspatroner och 12st myggmedelsmattor.

Rek pris 299:-

Refill 24h

Refill till Backpacker. Innehåller 6 myggskyddsmattor som ger 24 timmars effektivt myggskydd.

Rek pris 149:-

Refill 48h

Refill till Backpacker. Innehåller 12 myggskyddsmattor som ger 48 timmars effektivt myggskydd.

Rek pris 249:-

Multifäste

Det idealiska tillbehöret för Thermacell MR450/MR150, denna klämma fäster myggskyddet stadigt och säkert och håller myggskyddet på plats under alla förhållanden.

  • Stor mångsidighet – fäster nästan överallt – stolpar, barer, stolar, bord, staket, grenar, stativ…
  • Justerbar – lång hals säkerställer att MR450/MR150 kan förbli i horisontellt läge för optimal prestanda
  • Snabb fastsättning – vridbart handtag för snabb och enkel montering och demontering utan skruvar och verktyg
  • Kompatibel – sömlös integrering med nya Thermacell MR150 (adapter medföljer och möjliggör användningen med äldre modeller)

Rek pris 399:-

Hölster

Hölstret passar till alla Thermacell MR150.

  • Fästes enkelt med ett clips i kläderna eller på en väska och underlättar användning av Thermacell MR150 i miljöer där det kan vara svårt att bära med sig apparaten.
  • Med fickor för extra gaspatroner och refillmattor.
  • Säljs i förpackning om ett hölster.
  • Finns i 3 färger, grön, lime och orange

Rek pris 179:-

Häng med i kampen mot
#myggjävlar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng