Registrera dig och få nyheter och erbjudanden från oss på Myggjävlar!

Vi som står bakom Myggjävlar heter Acreto AB. Vi distribuerar och marknadsför marknadsledande myggbekämpningsprodukter från märken som Thermacell, Mosquito Magnet och Mr Mosquito. I våra nyhetsbrev kommer du att kunna läsa om våra produkter, lära dig hur man får en myggfri sommar och få bra erbjudanden.

Tillsammans kan vi stå starka mot det stora mygghotet!

* måste fyllas iMyggjävlar kommer att använda dina kontaktuppgifter för att göra mailutskick med information och erbjudanden. Vi kommer aldrig att lämna ut dem till någon annan.


Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på avregistreringslänken i våra nyhetsbrev.

Vi använder Mailchimp för våra mailutskick. Genom att registrera dig bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspolicy här.Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng