Dynatrap – placeringstips!

DynaTrap®, som introducerades 2006 av Juan Rocha, som började med uppdraget att designa, tillverka och marknadsföra innovativa och miljövänliga insektsbekämpningsprodukter för hemmet. Den prisbelönta DynaTrap® insektsfällan växte snabbt till att bli ett ledande namn inom kategorin insektsbekämpning. Dynatrap® är ett enkelt sätt att skydda dig från myggor, bitande flugor och andra störande insekter.

TIPS FÖR FRAMGÅNG

Ingenting förstör en lugn kväll som myggor och andra insekter som surrar runt ditt huvud. Det är där DynaTraps® olika produkter kommer in. För att maximera ditt försvar och minska risken att bli biten har vi sammanställt en lista med användbara placeringstips, råd för att underhålla dina enheter för att hålla dem i full effekt och använda lockmedel för att öka din fångsthastighet. Genom att följa dessa tips för att lyckas kan du hålla ditt system igång på topprestanda och avsluta kampen mot myggor och insekter i ditt hem och runt din trädgård.

UTOMHUSFÄLLOR

1. LETA UPP MYGGAVELSOMRÅDENA
Placera din DynaTrap® mellan insektsuppfödningsområden (stående vatten, buskar, etc.) och människor (uteplats, däck, etc.) för att fånga myggor vid källan innan de når dig. Fällor bör placeras 1-2 m från marken för bästa möjliga myggkontakt.

2. PLACERA FÄLLOR BORTA FRÅN FOLK
Eftersom dessa fällor är designade för att locka till sig så många myggor och andra insekter som möjligt, vill du absolut inte vara i närheten av den. För bästa resultat rekommenderas det att du placerar varje fälla minst 6-12 m bort från där människor kommer att vara. Placera också din fälla borta från andra ljuskällor, så att lock-lampan kan göra sitt jobb.

3. TÄNK PÅ DIN FASTIGHETS STORLEK
Är din trädgård stor eller liten? Om du har en stor trädgård, placera flera fällor över din fastighet för att skapa en försvars-ring som insekter kommer att ha svårt att ta sig igenom. Var noga med att lägga märke till täckningsområdet för varje fälla och placera dem inom samma räckvidd. Till exempel, om dina fällor täcker upp till 2000 m2, vill du inte placera dem mer än 2000 m2 från varandra. Det skulle ge en öppning för flygande insekter att komma igenom. Placera istället fällor strax under 2000 m2t  från varandra för att undvika stora luckor i skyddet.

4. ANPASSA DIN PLACERING
Nästan alla DynaTrap® Insektsfällor för utomhusbruk bör placeras på en plan yta, och de är lätta att flytta dit du behöver dem. Varje fälla är utrustad med ett handtag som gör att du kan hänga upp dem.

INOMHUSFÄLLOR

1. PLACERA INSEKTAKTIVITETSOMRÅDEN
Placera dina insektsfällor inomhus där det är mest mygg och knott för mesta möjliga fångst. Om du vill att insekterna ska undvika ett visst område, placera fällor flera meter eller till och med ett rum, bort från dessa områden, så att insekter flyger mot mot fällans ljus och bort från utrymmena du vill skydda.

2. PLACERA FÄLLORNA BORTA FRÅN FOLK
Se till att placera fällorna flera meter bort från där du vanligtvis sitter eller står under längre perioder eftersom fällan kommer att locka insekter mot den. Insekter kan besluta sig för att bita eller irritera dig på väg till fällan, så det är bäst att minimera sannolikheten för att det händer.

3. MAXIMERA SKYDDET
Ju fler fällor du har i ditt hem, desto färre insekter. Chansen är stor att du har flera områden där insekter tenderar att samlas. Placera fällor i eller nära vart och ett av dessa områden för att få optimalt skydd.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng